Компанія Google анонсувала оновлення браузера Chrome, в якому з'являться нові функції управління вкладками і темами. Тепер новинка буде працювати набагато краще, при цьому надаючи користувачам широкий вибір кастомізації інтерфейсу самого новинки.

В Android-версії браузера з'явиться можливість групувати вкладки, перетягуючи одну поверх іншої, щоб впорядковувати їх. З великою кількістю вкладок на ПК тепер теж буде простіше розібратися. Заголовок кожної посилання автоматично з'являється при наведенні курсору.Цілком собі зручно, коли вкладок перевалює за 40 або 50.

Ще одне корисне нововведення - миттєві відповіді, які з'являються в адресному рядку при введенні запиту. Це не тільки спростить пошук відповідей, але і поліпшить швидкість роботи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також з'явиться можливість вибирати параметри для створення власної теми. Наприклад, можна змінювати фонове зображення браузера і колір пошукової панелі, не завантажуючи при цьому окрему тему.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.