Під час презентації iPhone 11 Pro представники Apple відзначили, що продуктивність процесора новинки зросла на 20% в порівнянні з попередником. Звичайно ж, не обійшлося і без несподіваних результатів тесту відразу трьох поколінь смартфонів від яблучної корпорації.

Тестування проводилося з допомогою послідовного запуску різних додатків в два етапи. На відміну від тестів, ці умови тестування більш реальні для звичайного користувача.

У випробуванні брали участь три покоління флагманів Apple: iPhone X, iPhone XS і iPhone 11 Pro. У першому “раунді” позаторішня модель очікувано відстала від послідовників, зате iPhone XS відстав від новинки всього на 1 секунду. А при повторному запуску додатків iPhone XS зміг зберегти більше додатків в оперативній пам'яті і закінчив тестування за 5 хвилин і 21 секунду. Результат новітнього iPhone 11 Pro - 5 хвилин і 49 секунд. iPhone X “фінішував” за 7 хвилин і 27 секунд. Схоже, не варто поспішати купувати новий iPhone за тисячу доларів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правда, експерти відзначили, що причиною відставання могли бути погана оптимізація iOS 13, а також погана оптимізація самого процесора, яку будуть покращувати по мірі випуску оновлень.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.