Бронемашина Griffin II стала другим фіналістом нової програми Mobile Protected Firepower (MPF), що передбачає створення гусеничного танка масою не більше 38 тонн з гармати калібром 105 або 120 мм і активним захистом. Тепер танк зможе з легкістю захищатися від ворожих снарядів, завдяки активної броні, яка вражає снаряди ще до зіткнення їх з бронею.

Griffin II базується на основі прототипу Griffin I, який являє собою шасі ASCOD 2 з модернізованою вежею танка М1А2SEPv2 Abrams і нової 120-мм гарматою ХМ360. Маса Griffin II становить граничні для проекту 38 тонн. На жаль, про інших характеристиках немає ніяких даних.

Про ціну виробництва теж немає ніякої інформації, але армія США має намір купити близько 504 екземплярів даної військової техніки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.