Музей Mercedes виставив на продаж рідкісний Mercedes 280SE W126 1982 року випуску.

Цей примірник флагманського седана знаходиться у чудовому стані, а під його капотом знаходиться шестициліндровий двигун об'ємом 2,8 літра, який видає 185 л. с. У парі з мотором працює 4-ступінчаста “механіка”, яка наділяє не саму потужну модифікацію непоганий динамікою – 10 секунд до першої сотні і 210 км/год максимальної швидкості. Враховуючи, що цей автомобіль 82 року, на той час це були просто неймовірні показники розгону і потужності. Звичайно, і коштував він в рази більше, зед на той час це був люксовий автомобіль.

Інтер'єр в свою чергу хизується коричневою шкірою Leder Siena. Крім обов'язкового для цього класу набору опцій, седан може похвалитися ще й электролюком в даху, що теж величезна рідкість.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.