Аерокосмічне управління США показало візуалізацію чорної діри, по якій наочно видно, як гравітація цього космічного об'єкта спотворює те, що ми бачимо, "немов у карнавальному дзеркалі". Візуалізація моделює "зовнішній вигляд" чорної діри з тонким розігрітим аккреційним диском від падаючого до неї речовини. Звичайно, виглядає це все дуже навіть круто. Однак, якщо врахувати, що чорна діра здатна знищити Чумацький Шлях - це космічне тіло вважається найнебезпечнішим у Всесвіті.

Жахлива гравітація чорної діри спотворює світло, що випускається різними областями диска, з-за чого виходить деформований вигляд об'єкта і його оточення. До того ж, різна швидкість обертання космічних тіл навколо чорної діри і створює чорні і білі смуги.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.