На 15-й міжнародній конференції в Пхеньяні розробники представили публіці новий смартфон виробництва КНДР "Пхурин ханиль" ("Блакитне небо"). Новинку презентували в рамках осінньої виставки товарів.

Цю інформацію передає ТАСС.

Лише тиждень тому новинку запустили у виробництво, а все заради того, щоб презентувати інноваційний гаджет саме під час цієї експозиції.

Агентство повідомляє, що "Блакитне небо" перевершило смартфони КНДР по всіляких характеристиках. Гаджет виділяється на ринку народної республіки шестидюймовим сенсорним екраном роздільною здатністю 1080 на 2160 пікселів. Крім того, смартфон оснащений відразу чотирма камерами, одна з яких на 16 мегапікселів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також "Блакитне небо" випереджає інші моделі об'ємом пам'яті 64 гігабайти) - у його найближчого конкурента, моделі "Пхеньян 2426" в два рази менше місця для зберігання даних.

Придбати новітній смартфон на виставці можна було всього за $290.

Нагадаємо, Xiaomi Mi Band 4 розчарував мільйони фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, гнучкий Samsung Galaxy Fold викликав справжній ажіотаж.

Також портал Знай.uа писав, що Samsung випустять нового конкурента iPhone 11 Pro Max.