Практично ніхто не сумнівався в тому, що представлений минулого тижня камерофон Huawei Mate 30 Pro стане черговим новий королем рейтингу DxOMark. І дійсно, французька компанія віддала новинці перше місце - Huawei Mate 30 Pro заробив у DxOMark на чотири бали більше попереднього лідера Samsung Galaxy Note 10+ 5G. Схоже, китайці сильно постаралися, щоб зробити з смартфона справжній камерофон. Правда, цінник теж як у флагмана.

Нагадаємо, основна камера Huawei Mate 30 Pro зібрана з чотирьох об'єктивів. Камера Huawei Mate 30 Pro дозволяє записувати відео з ISO 51200 у вирішенні 4К при 60 кадрах в секунду з розширеним колірним діапазоном і понад уповільнені ролики 720р при 7680 до/з або 1080р при 960 к/с. Такими показниками може похвалитися далеко не кожен топовий флагман 2019 року.

Подивимося, що ще покажуть публіці до кінця 2019 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.