Білборд з курйозної написом "Kak tebe takoe, Elon Musk?", стала мемом в мережі, днями з'явився біля офісу компанії SpaceX в каліфорнійському місті Хоторн (США). Фірмою володіє американський мільярдер і винахідник Ілон Маск. Втім, в поданні не потребує. Крім геніальності, він ще й любить поспілкуватися з користувачами Twitter.

Пізніше з'ясувалося, що цей перформанс влаштували учасники бізнес-форуму, який пройде в Краснодарі (РФ) у жовтні цього року. Таким чином підприємці запросили відомого американського винахідника в гості. Втім, є дуже великий сумнів того, що він з'явиться на форумі.

Цікаво, що Ілон Маск під коментарями в Twitter Каті Павлюченко навіть встиг відповісти на цей мем. "Язик добре підвішений", – він написав російською мовою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.