Microsoft відзвітувала про черговий важливий досягненні Windows 10. Віце-президент компанії Юсуф Мехді у своєму твіттері написав, що система встановлено вже більш ніж на 900 мільйонів пристроїв. Цілком можливо, що компанії вдасться подолати показник в один мільярд пристроїв. Правда, це лише питання часу, і компанія скоро випустить нову ОС, яка стане доступною абсолютно кожному користувачеві.

Нагадаємо, що Windows 10 була запущена в липні 2015 року, але найбільший приріст активних користувачів був саме за останні 12 місяців. 500 млн пристроїв були зафіксовані в травні 2017 року. Швидше за все, це пов'язано з припинення підтримки Windows 7.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Аналітики очікують, що мільярд користувачів буде відзначений в кінці цього року або початку наступного.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.