Як відомо, на початку місяця Samsung Electronics після піврічної затримки, зумовленої необхідністю доопрацювання конструкції, розпочала продаж свого першого складного смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном. Звичайно ж, блогери почали перевіряти його на міцність, гаджет пройшов всі ці випробування, що дало нам зрозуміти про те, що новинка все ж краще справляється з вимогами.

Але ось зараз несподівано стало відомо про поломки основного екрану Samsung Galaxy Fold. Важливо уточнити, що мова про нову і доопрацьованій версії Samsung Galaxy Fold - екран смартфона пошкодився вже після дня без використання яких-небудь екстремальних тестів. Кажучи точніше, посередині дисплея з'явилася дивна пляма, переливающее різними кольорами.

Журналіст зазначив, що не відчував його на міцність, гаджет навіть не падав. Втім, пляма з'явилася після того, як один раз він його закрив. Можливо, він на нього просто занадто сильно натиснув.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Samsung забрала пошкоджений пристрій для вивчення і виявлення причини поломки. Правда, поспішних висновків поки що робити точно не варто. Можливо, це лише випадковість.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.