Пару років тому в Мережі з'явилися чутки про те, що Microsoft займається розробкою нової операційної системи під назвою Windows Core OS. Після того про Core OS писали ще кілька разів, і ось тепер були виявлені перші сліди цієї програмної платформи, які дозволяють говорити про операційну систему більш впевнено. З урахуванням того, що нова ОС повинна з'явиться вже в наступному році, компанія ретельно розробила новинку, яка точно прийде на заміну застарілої Windows 10, яка далеко не всім подобається.

Отже, згадки Windows Core OS були знайдені в офіційній документації Microsoft, яка причетна до одного з оновлень Windows 10. Що стосується змін, нова ОС повинна працювати в рази швидше, якщо порівнювати з windows 10, у якої вже є купа непотрібних функцій, які тільки гальмують роботу пристроїв.

Як і раніше, передбачається, що нова ОС націлена на новий тип пристроїв – мобільні ПК з двома екранами. Є чутки, що щось подібне Microsoft може представити вже в жовтні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.