Представники хорватської компанії Rimac показали краш-тест електрокара, ціна якого близько 2 мільйонів доларів. Інтенсивна програма випробувань гарантує, що електричний гіперкар Rimac C_Two зможе без проблем використовуватися на дорогах загального користування по всьому світу, для чого треба врахувати вимоги різних офіційних організацій. Без розбитого електрокара мало що вийде, так що це обов'язкова процедура, без якої авто не допустять на дороги загального користування.

В Rimac нагадали, що повноцінний процес омологації є набагато більш серйозним завданням для дрібносерійного виробника, порівняно з великими автовиробниками.

Крім звичайних тестів, експерти перевіряють комп'ютерне моделювання, яке підкаже, як автомобіль буде поводитися в реальному житті. Весь процес створення і сертифікації від перших концептів до виходу серійних автомобілів на дороги може займати близько 3-4 років.

Виклавши відео краш-тестів, творці Rimac C_Two заявили, що електромобіль успішно пройшов цю стадію випробувань, так що тепер вони займуться доведенням та оптимізацією характеристик моделі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.