Робітники General Motors розпочали страйк через планів концерну перейти на виробництво електромобілів, оскільки ті простіше в збірці і вимагають менше людей для їх створення. Схоже, нові технології почали завдавати людям шкоди, і це тепер стосується і електрокарів. Втім, для екології такий перехід має позитивні наслідки.

За даними зарубіжних ЗМІ, зараз до акції протесту приєдналися близько 48 тисяч працівників концерну.

Страйк робітників пов'язана з планами компанії з часом відмовитися від виробництва бензинових двигунів і повністю зосередитися на створенні електромобілів.

Враховуючи що виробництво електрокарів вимагає менше зусиль, це дозволить позбутися величезної кількості працівників.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Протести робітників General Motors також підтримують колеги з концерну Hundai. За словами голови профспілки Ха Бу-Янга, перехід компанії на електромобіль може скоротити робочі місця в корейському автовиробнику на 70%.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.