Обвал арочного мосту у тайванському повіті Илань зняли на відео. Аварія сталася минулого вівторка, за попередніми даними, постраждали не менше 10 осіб. На жаль, це не сплановане руйнування моста. Схоже він був цілком у робочому стані, але щось пішло не так. Можливо, архітектори прорахувалися при проектуванні мосту, і сталося на несучі балки накопичувалася занадто швидко, і не витримала ваги вантажівки з цистерною.

Повідомляється, що в цей час по мосту проїжджала цистерна для бензину, яка в результаті інциденту впала на пристань. Також під спорудою перебували рибальські човни, і багато людей впали у воду.

В пожежній службі заявили про госпіталізацію не менше десяти осіб, включаючи водія цистерни. Також легкі поранення отримали двоє членів патрульної служби.

Популярні новини зараз
В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Хто в першу чергу отримає повістки
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.