Персональні дані клієнтів “Сбербанку” опинилися у відкритому продажі в інтернеті: у базі даних міститься інформація про власників 60 мільйонів кредитних карт, що є найбільшою витоком в російському банківському секторі. Схоже, у банків Росії тепер великі проблеми.

Повідомляється, що базу даних намагалися продати в мережі. Продавці бази даних запевняють, що в ній містяться персональні дані про власників 60 мільйонів кредитних карт “Сбербанку” — як діючих, так і закритих (на сьогоднішній день у банку близько 18 мільйонів активних карт). Для доказу існування бази в руках зловмисників, продавці кидали список даних з 200 клієнтів банку, для посвідчення.

В таблиці містяться детальні персональні дані клієнтів банку, детальна фінансова інформація про кредитну карту і операціях. Як “дати публікації”, який може свідчити про дату витоку, вказано 24 серпня 2019 року. Втім, 24 серпня представники банку не повідомили про факт найбільшої витоку.

Популярні новини зараз
Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Відключення газу: які будинки залишаться без постачання В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.