Google надала своїм користувачам більше інструментів для управління налаштуваннями конфіденційності, повідомила компанія в своєму блозі. Тепер у користувачів є широкий спектр налаштувань, які дозволяють посилити свою конфіденційність, або ж навпаки, дозволити сайтам збирати про вас дані для покращення сервісів.

Компанія Google і інші технологічні гіганти стикаються з підвищеним увагою регуляторних органів різних країн до обсягів даних, які вони збирають на своїх користувачів. У зв'язку з цим Google і Facebook випустили в цьому році нові інструменти конфіденційності. Втім, досить зручно звалити всю відповідальність на користувачів, адже деякі і зовсім не розуміють, як можна захистити свої дані від сторонніх осіб.

Тепер користувачі YouTube зможуть налаштувати свою історію пошуку і перегляду на автоматичне видалення через заданий проміжок часу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Google Карти отримають режим “інкогніто” – це означає, що пересування користувача не будуть записуватися при запуску програми. Іншими словами, головні сервіси Google отримали велике оновлення.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.