Касовий апарат "МакДональдса", як виявилося, можна перетворити в подобу ігрового комп'ютера для запуску старих ігор. Це з'ясував 19-річний Райан Едгар, який придбав старий касовий апарат знаменитої мережі фастфудів. Дивно, але касовий апарат тих років відмінно впорався з цим завданням, хоч і не призначений для цього.

Старі касові апарати mcdonald's працювали під управлінням Windows XP, а значить начинка там складається зі звичайних X86 сумісних комплектуючих. Втім, щоб зробити це, потрібно всього лише завантажити гру на флешку і запустити її з допомогою диспетчера завдань.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мені вдалося запустити explorer.exe, виконавши комбінацію CTRL+ALT+DEL, щоб потрапити в диспетчер завдань, але сам комп'ютер використовує якесь дивне шифрування", – прокоментував Едгар на своїй сторінці Twitter.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.