Компанія Bethesda студія id Software написали відкритий лист гравцям, в якому повідомили про перенесення Doom Eternal на чотири місяці і про інші особливості релізу. Погані новини для геймерів, які очікували виходу крутий новинки з легендарної серії ігор.

Замість 22 листопада 2019 року шутер Doom Eternal вийде 20 березня 2020 року. Творці заявили, що не поспішатимуть з релізом, тому що хочуть зробити максимально якісну гру. А для цього їм треба ще трохи часу. Втім, цій компанії хочеться охоче вірити, так як попередня частина Doom користувалася величезною популярністю серед геймерів.

Нагадаємо, що нова частина легендарного шутера від першої особи відправить геймерів не на Марс, а на рідну Землю. На планету напали орди демонів, а захищати її старий знайомий Кат Року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.