В мобільному додатку Instagram з'явилося довгоочікуване нововведення, яке робить візуальне сприйняття більш стильним і сучасним. Новинка обзавелася темної темою, яка точно сподобається більшості користувачів. Нововведення дозволить не тільки заощадити заряд смартфона, але і знизить навантаження на очі при поганому освітленні.

Глава Instagram Адам Моссери оголосив у Twitter у вівторок, 8 жовтня, що темна тема доступна для користувачів як iPhone, так і для Android-смартфонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Instagram автоматично переключиться в темний режим згідно налаштування вашого смартфона. Якщо ви використовуєте iOS 13, ось як можна спробувати темний режим:

  1. Переконайтеся, що ви оновили додаток Instagram і використовуєте останню доступну версію (App Store не пропонує вам її оновити).

  2. Відкрийте "Установки" на вашому iPhone на iOS 13 або iPad на iPadOS.

  3. Виберіть пункт "Дисплей і Яскравість", потім виберіть "Темний".

Користувачі Android 10 можуть виконати аналогічні дії:

  1. Увімкніть темний режим на пристрої на Android, перейшовши в "Налаштування", потім в "Дисплей".

  2. Натисніть "Додатково", потім виберіть "Темний" в меню тим пристрою.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.