Канал FullMag встановив на джип шестиствольную авіаційну гармату і розстріляв з неї блок балістичного гелю, знявши процес на високошвидкісну камеру. Звичайно, ідея не вимагає яких-небудь наукових розрахунків, та й нічого нового людству цей процес не відкриє. Втім, це дуже весело, так і результат хочеться побачити.

20-мм авіаційна гармата “Вулкан” має шість стволів, які з'єднані в обертовий блок по системі Гатлінга, що дозволяє знаряддю вивергати до 6000 куль за хвилину. Для наземних цілей така вогнева міць традиційно вважається надмірною, тому “Вулкани” призначені в першу чергу для боїв в повітрі. Втім, ніхто не забороняє використовувати проти гелю.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.