Компанія Samsung після виходу лінійки Galaxy Note 10 вирішила знизити ціни на лютневі флагмани Galaxy S10. Звичайно, знижки просто величезні, але якщо врахувати вартість смартфонів, ціна все ще здається просто величезною.

Купити зі знижкою можна Galaxy S10 і Galaxy S10+ з максимальним об'ємом пам'яті, і вони вважаються досить дорогими.

Так, Galaxy S10 з 512 ГБ пам'яті коштує на $200 дешевше: $950 замість $1150. На $200 подешевшав і Galaxy S10+ з таким же об'ємом пам'яті: зараз за нього просять $1050. А ось версію з 1 ТБ пам'яті віддають на $300 дешевше - за $1300. Для тих, хто хотів придбати цей девайс, з'явилася відмінна можливість. Втім, ближче до новорічних свят він може подешевшати ще сильніше.

В результаті Galaxy S10 і Galaxy S10+ з 512 ГБ зі знижкою коштують всього на $50 дорожче версій з меншим об'ємом пам'яті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.