Лінійка BMW 8 Series тепер виглядає повноцінно. Кожна модель обзавелася спортивної модифікацією М. Раніше були представлені купе і кабріолет BMW M8 2020, тепер - седан BMW M8 Gran Coupe. Втім, потужності в німецьких авто і без модифікації було більш ніж достатньо.

Серед змін варто відзначити і агресивний передній бампер з великими повітрозабірниками і грізна темна обробка декоративних елементів. Ззаду - лип-спойлер, бампер з дифузором і чотири патрубки вихлопної системи. Виглядає все дуже круто, що натякає на вартість авто, а також на його потужність.

Під капотом бензиновий двічі турбований V8 об'ємом 4,4 л розвиває 592 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год займає 3,3 с, а максимальна швидкість обмежена 250 км/ч. При купівлі додаткового пакету M Driver можна розігнатися до дуже серйозних 305 км/ч. Втім, мало хто ризикне розігнати до таких швидкостей, але така функція теж є, і це приємно усвідомлювати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У США купити BMW M8 Gran Coupe можна від 130 тис дол, Competition - від 143 тис дол. Правда, така новинка далеко не кожному по кишені.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.