На початку минулого місяця був представлений електромобіль Porsche Taycan. Версії Taycan Turbo і Taycan Turbo S вже можна купити в Україні за ціною від 3,76 млн грн. Втім, тепер у покупців є шанс заощадити на покупці елітного автомобіля. Компанія представила більш бюджетну версію Porsche Taycan 4S.

Новинка виглядає також, як і більш дорогі побратими, представлені минулого місяця. Втім, потужність двигуна і запас ходу зменшений. Саме на цьому компанії і вийшло заощадити. Так, базова версія Porsche Taycan 4S отримала пару електродвигунів потужністю 320 кВт (429 к. с.) проти 460 кВт (625 к. с.) у флагманської моделі. Доступний режим підвищеної потужності до 522 л. с. Ємність батареї становить 79,2 квтг. Ціна такого електромобіля складає $103,8 тис. Це помітно нижче вартості топової версії ($185 тис.). Практично вдвічі дешевше, якщо говорити більш точно.

Повідомляється, що продажі бюджетного спорткара почнуться вже навесні 2020 року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.