У вівторок, 15 жовтня, відбулася презентація Google, на якій представили смартфон Pixel 4, ультрабук Pixelbook, бездротові навушники Pixel Buds і систему колонок Google Nest.

Смартфони Pixel 4 і Pixel 4 XL

Нові флагмани Google отримали подвійну камеру з портретнім режимом, подвійною експозицією і нічною зйомкою, яка дозволить знімати, наприклад, зірки. Крім того, Pixel 4 оснащено сенсором Soli, що дозволяє керувати смартфоном жестами на відстані. Флагмани отримали систему розпізнавання обличь, яка допоможе розблокувати смартфон незалежно від ракурсу, з якого дивиться власник.

Ціна Pixel 4 із 64 Гб складе 799 доларів. Купити його в США можна з 24 жовтня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ультрабук Pixelbook Go

Новий Pixelbook Go товщиною 13 мм і вагою 2 фунта (близько 907 грам) оснащений 13,3-дюймовим сенсорним екраном з роздільною здатністю сторін 16:9. Ультрабук вийде з процесором Intel Core m3, i5 і i7, 8 або 16 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ, 128 ГБ або 256 ГБ внутрішньої пам'яті.

Pixelbook Go можна буде придбати за 649 доларів.

Бездротові навушники Pixel Buds 2

Бездротовими навушниками можна управляти жестами на відстані футбольного поля від смартфона. У навушники вбудована голосова підтримка і покращений мікрофон. Пристрій, який витримує на одному заряді до 5 годин, можна буде придбати за 179 доларів.

"Розумна" колонка Google Mini Nest

Власники колонки можуть отримати повідомлення про те, що відбувається в будинку і поруч з ним. Наприклад, користувачі почують про пожежу або про те, що прибули гості. Вартість - 49 доларів.

Нагадаємо, Apple зливає дані користувачів Safari в Китай.

Як повідомляв портал Знай.uа, Google показала, що продається в комплекті з Pixel 4.

Також портал Знай.ua писав, Xiaomi Mi Band 5 обзаведеться довгоочікуваної функцією.