Поки в Україні зростає попит на авто, китайська компанія Chery початку продажу нового кросовера Exeed LX. У 2018 році автовиробник представив преміальний бренд Exeed. Першою машиною цієї марки став кросовер Exeed TX, а тепер в модельному ряду з'явився ще один автомобіль. Втім, він теж преміальний, так що за нього доведеться віддати багато грошей.

Відомо, що кросовер Exeed LX створений на базі моделі Chery Tiggo 7. Автомобіль відрізняється від базової моделі оригінальним дизайном кузова, а також більш дорогим оздобленням салону, в якому знайшли місце безліч дисплеїв і сенсорних панелей. Звичайно, за такі радикальні зміни доведеться платити, адже від Tiggo 7 там залишилася лише база.

Exeed LX приводиться в рух мотором об'ємом 1,6 літра з безпосереднім уприскуванням і турбонаддувом, що розвиває 197 л. с. потужності. Коробка передач – 7-ступінчаста роботизована, привід може бути тільки переднім. За новинку просять аж 450 тисяч гривень, так що доведеться розщедритися на новий автомобіль від китайців.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.