Під час презентації Pixel 4 компанія Google заявила, що в ньому використовується сама швидка і безпечна розблокування за допомогою розпізнавання особи серед всіх смартфонів. Досягається це не в останню чергу за рахунок системи Motion Sense. Втім, у цій системі є один нюанс, про який не розповіли під час презентації.

У Pixel 4 немає сканера відбитків пальців, і для підтвердження оплати через Google Pay і швидкого входу в програму без пароля використовується сканування особи. І ось тут у всій красі проявляється проблема з фрагментацією Android. Навіть у топових флагманів далеко не завжди працює коректно сканер відбитків особи.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Перші оглядачі Pixel 4 вже почали повідомляти, що більшість використовуваних ними додатків просто не підтримує розблокування особою. Існує лише кілька програм, які використовують нові API-інструменти BiometricPrompt з Android 10, передбачають роботу як відбитка пальця, так і скана особи.

Це означає, що далеко не всі платіжні системи та програми користуються новою технологією, а ось застарілий сканер відбитків пальців встановити не захотіли в новий флагман від пошуковика.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.