Новий електрокар Tesla Roadster 2 отримає запас ходу в 1000 км при максимальній швидкості 400 км/ч.

Про це повідомляє портал Teslarati з посиланням на заяву головного дизайнера компанії Франца фон Хольцхаузена. За його словами, спортивний електромобіль з моменту першої демонстрації "постійно розвивається і еволюціонує". Втім, не факт, що новинка вийде саме в такому вигляді. Швидше за все, дальність ходу буде трохи інший, та й швидкість до 400 км/год буде обмеженою.

Виходячи із заяв дизайнера, Rodster 2 отримає запас ходу на 1000 кілометрів при максимальної швидкості 400 км/год і здібності розганятися до 100 км/год за 1,9 секунди.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Заявлені в компанії характеристики вже викликали недовіру аналітиків, які пропонують не поспішати з висновками, як оптимістичними, так і скептичними.

За словами Маска, компанія буде випускати близько 10 тис. Roadster 2 в рік при ціні в $200 000. Така ціна сподобається далеко не всім.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.