Компанія Xiaomi випустила флагманські навушники Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones, який вміє трансформуватися з провідних у бездротові. Схоже, компанія вирішила догодити абсолютно всім меломанам, і випустила навушники-трансформери.

Отже, навушники можна підключити до гаджету за допомогою Bluetooth-адаптера, або ж приєднати проводи через 3,5-міліметровий звуковий роз'єм або кабель USB Type-C з власним DAC чіпом. Кабелі зроблені з посрібленою безкисневої міді. Правда, поки немає ніяких даних про те, скільки навушники можуть працювати без підключення до живлення через смартфон.

Виробник запевняє, що позолочений роз'єм MMCX поліпшить з'єднання і більш міцний і довговічний, ніж звичайні роз'єми. Сам корпус виготовлений із застосуванням кераміки, стійкий до подряпин і не спотворює звук. Відмінна новина для тих, хто відчуває різницю між якісними навушниками.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Також навушники мають сертифікацію Hi-Res Audio, підтримку кодека LDAC і відразу чотири драйвера.

Повідомляється, що навушники продаються за ціною в 140 доларів, що не так вже й дешево на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.