Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, поділився ексклюзивними відомостями про майбутній флагман Samsung. Звичайно ж, мова йде про Samsung Galaxy S11, вихід якого відбудеться в лютому 2020 року.

Інсайдер, який неодноразово підтверджував, що у нього є свої джерела в Samsung, повідомив, що південнокорейська компанія нарешті визначилася з дизайном і характеристиками нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S11.

Звичайно, у компанії було кілька прототипів, але тепер корпорація визначилася з дизайном майбутнього смартфона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер залишається чекати, коли інсайдер зіллє ескізи або зображення, а також характеристики фінальної версії Samsung Galaxy S11, які поки що не просочилися в мережу.

Раніше інсайдери повідомляли, що смартфон отримає революційну камеру.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.