Компанія Nissan представила тестовий прототип Leaf e+, до складу силової установки якого увійшли два електромотори. По суті, компанія зробила автомобіль повнопривідним, що істотно підвищило його характеристики на дорозі.

Сумарна віддача двох електродвигунів складає близько 308 кінських сил і 680 Нм крутного моменту. Система дозволяє незалежно управляти гальмуванням кожного з чотирьох коліс, підвищуючи обертаючий момент, створюваний кожною шиною.

Втім, компанія на двигуні не зупинилася, так що і дизайн трохи змінився. Наприклад, арки були розширені, встановлені ралійні колеса, а в салоні по центру панелі приладів з'явився 12,3-дюймовий екран. На нього виводиться докладна інформація про автомобілі, в тому числі і про роботу системи управління повним приводом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правда, про ціни поки говорити рано, так як новинка може бути лише прототипом, або ж залишитися на тестовому полігоні.

Повідомляється, що новинка з'явиться у продажу вже в 2021 році.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.