Стало відомо, що приблизно о 8:45 ранку в суботу, 26 жовтня, супутник Samsung для космічних селфи впав на територію ферми в місті Мерілл штату Мічиган. Про це повідомляє АВС News.

Так, Ненсі Вельке та її чоловік Ден збиралися випустити своїх коней, але почули гучний гуркіт з боку двору. Жінка виглянула у вікно і побачила незвичайний об'єкт, який знаходився біля дерева. Коли подружжя підійшли ближче, то побачили "чотирьохноге" стугонливий і спалахуючий пристрій. На ньому було кілька табличок Samsung, а на бічних сторонах було написано "Space Selfie".

У компанії Samsung потім повідомили, що це було "заплановане приземлення" із застосуванням парашута, але погодні умови внесли свої корективи.

"Погодні умови призвели до ранньої м'якої посадки в сільській місцевості. Ніхто не постраждав, супутник був вилучений. Ми шкодуємо про будь незручності", - сказав представник компанії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Слід зазначити, що супутник Samsung Europe SpaceSelfie був використаний в рамках промокампанії "SpaceSelfie", в якій клієнти можуть зробити знімки в стратосфері з допомогою смартфона Galaxy S10 5G. Телефон приймає фотографії, які передані з Землі, і накладає їх на знімки в режимі теперішнього часу над планетою.

Нагадаємо, що банківські програми у Великобританії стали заносити в чорні списки власників смартфонів Samsung Galaxy S10 після виявлення проблем зі сканером відбитка пальця.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, поділився ексклюзивними відомостями про майбутній флагман Samsung.

Також портал Знай.ua писав, що згідно свіжим чутками, у наступному році нас знову чекає три моделі смартфонів лінійки Samsung Galaxy S.