У середу, 30 жовтня, у популярній соцмережі Instagram стався масштабний збій. Користувачі з усього світу повідомляють про проблеми у роботі додатку.

Так, скарги надходять із США, Великобританії, Франції, Нідерландів, Німеччини, Іспанії, Італії, України, Австралії, Японії та інших країн. В Україні проблеми з роботою Instagram з'явилися у жителів Київської області, Дніпра та Харкова.

На даний момент зареєстровано 5 378 звітів про помилку. 77% скарг стосуються труднощі зі стрічкою новин, 13% пов'язані з публікацією фото, а 9% - з сайтом Instagram.

Нагадаємо, на початку жовтня Microsoft офіційно представила нову версію Windows 10, яка працює без плиток і "Пуску" – Windows 10X.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung представила новий захищений смартфон - Galaxy XCover FieldPro. Девайс точно сподобається любителям екстремального відпочинку, так як смартфон підходить для будь-яких погодних умов.

Також портал Знай.ua писав, оновлення Apple масово виводить з ладу HomePod.