Компанія Activision поділилася впечатлюящими рекордами свого нового шутера Call of Duty: Modern Warfare. За перші три дні після релізу, який відбувся 25 жовтня, гра встигла заробити 600 млн доларів і стати самою продаваною грою 2019 року. До його кінця залишилася ще пара місяців, але навряд чи хтось переплюне цей показник. Хіба що Red Dead Redemption 2, коли вийде на ПК. Втім, всі хто хотіли пограти в ковбоїв, вже купили собі по ігровій приставці, так що рекордів від портування популярної гри чекати точно не варто.

За словами представників компанії, нова Modern Warfare стартувала в продажах на консолях краще, ніж будь-який попередній шутер серії. Але головне, що за цифровим продажу гра виявилася популярнішою всіх попередніх проектів Activision за весь час її існування. Схоже, компанія показала купу цікавих фішок, які змусили гравців придбати по цифровій копії.

Версія Call of Duty: Modern Warfare для PS4 поставила рекорд з продажу в PSN, причому до цього ще один рекорд за кількістю попередніх замовлень на консолі Sony. Подивимося, чи зможе компанія утримати лідируючі позиції до кінця 2019 року.

Популярні новини зараз
Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Комунальні зміни жовтня 2024 року: якими будуть квитанції за газ, світло та воду Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.