Цими днями науковці провели сенсаційне дослідження та розповіли, який рецепт "живої" планети. І слід зауважити, що науковцям вдалося виявити кілька невідомих факторів, без яких життя на планеті просто неможливе.

Як відомо, для нормального функціювання живих організмів на тій, чи іншій планеті потрібно: вода, вуглець, достатня кількість світла та тепла. Окрім цього, гравітація не повинна бути занадто високою, та й атмосфера має бути. Однак, нове дослідження пропонує ще один важливий інгредієнт: це астероїди та комети.

Зауважимо, що не всі планети мають "летючі речовини" в атмосфері, а це в свою чергу й унеможливлює життя. Відтак, як кажуть науковці, ці скелясті кулі можуть придбати свої "летючі речовини" з іншого місця Сонячної системи, і в цьому їм допомагають астероїди та комети.

"Впливи астероїдів та комет від 60 футів до 20 кілометрів є дуже ефективними при доставці летючих речовин і, як правило, додають більше атмосфери, ніж вони віднімають", - сказав астроном і керівник університету Кембриджського університету Марк Уайатт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також вчені припускають, що Земля спочатку мала більш густу атмосферу та була багатшою на азот, але значна частина цього втратилась під час ударів від комет та астероїдів.

Нагадаємо, що "летючі речовини" – це хімічні речовини такі як вода і вуглекислий газ, що можуть кипіти при низьких температурах в атмосфері.

Нагадаємо, бережіть себе: астрологи попередили про трьох найстрашніших днях червня.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру передала людству "полум'яний привіт", стовпи диму окутали все місто: фото пекельного мороку.

Знай.uа писав, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.