Засновник Xiaomi, Лей Цзюнь порівняв дві фотографії, зроблені за допомогою Mi CC9 Pro і iPhone 11 Pro Max. Сам же голова зазначив, що різниці в якості фото практично відсутня.

Лей Цзюнь сказав, що в порівнянні з iPhone 11 Pro Max загальна яскравість знімка, зробленого за допомогою Xiaomi Mi CC9 Pro більш м'яка, неоновий текст добре читається, а в iPhone 11 він не видно з-за перетримки, передача кольору ближче до реальності, а алгоритми супер-нічної сцени відпрацювали з високою точністю. Схоже, компанія не дарма зробила акцент на камеру смартфона, так що тепер його можна порівнювати з дорогим iPhone 11 Pro Max, який до цих пір користується величезною популярністю.

Але якщо не сліпо вірити словами глави компанії Xiaomi, а подивитися на дві фотографії більш уважно, то можна побачити що головний фокус Mi CC9 Pro взяв на вивісці і поличках. А от підлогу більш чітким виглядає на знімку, зробленому iPhone 11 Max Pro, як і рекламний постер на передньому фоні.

Популярні новини зараз
У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Оцінка DxOMark може бути оголошено на конференції 5 листопада цього варто чекати з нетерпінням. Експерти вже виставлять оцінку, так що порівняти вийде смартфони більш точно.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.