Японії створили автомобіль з матеріалів рослинного походження. Схоже, японцям уже нічим зайнятися, окрім як експериментувати з матеріалом.

Nano Cellulose Vehicle (NCV), auto-motor-und-sport

Nano Cellulose Vehicle (NCV) створений з наноцеллюлозных волокон, у виготовленні яких можуть використовуватися як деревина, так і відходи сільськогосподарського виробництва.

Розроблений японськими вченими матеріал легше і міцніше, ніж сталь. Звучить круто, але от про вартість виробництва поки немає ніяких даних. Можливо, подібна техніка створення матеріалу буде використовуватися не тільки в автомобілебудуванні, але і у виробництві інших речей.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.