Стало відомо, що 4 листопада Adobe випустила програму Photoshop для iPad через рік після анонсу.

Так, перший місяць після завантаження програма працюватиме безкоштовно, але потім доведеться платити 10 доларів на місяць за користування. Про це Adobe повідомила на щорічній конференції Adobe MAX 2019.

конференція Adobe MAX 2019, techcrunch

Відзначається, що спочатку в додатку будуть доступні не всі функції настільної версії. Adobe вирішили в першу чергу зосередитися на функціях з підтримкою Apple Pencil, а інші можливості (наприклад, вибір пензлів і маски) з'являться в наступних оновленнях.

Photoshop на iPad, techcrunch

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Підписку на додаток власники планшета зможуть оплачувати як через App Store, так і через підписку Adobe Creative Cloud.

Уточнимо, що Photoshop для iPad анонсували ще в жовтні 2018 року і обіцяли випустити в 2019 році. І цей момент нарешті настав.

Photoshop на iPad, techcrunch

Нагадаємо, компанія Apple випустила на своєму сайті підтримки документ з попередженням для власників старих моделей iPhone і iPad.

Як повідомляв портал Знай.uа, Apple подала заявку на патент перстня Apple Ring, який дозволить на відстані контролювати інші пристрої корпорації.

Також портал Знай.uа писав, що таке Apple Pay і як сервіс працює в Україні.