Компанія Volkswagen офіційно початку 4 листопада серійне виробництво свого електромобіля-кросовера ID.3. Компанія позиціонує автомобіль як бюджетник, який буде доступний мільйонам.

id.3 volkswagen, motor1

У Німеччині ціна за новинку складе менше €30 тис. ($33,5 тис.). Продажу на європейських ринках почнуться, імовірно, улітку 2020 року. Поки збирають попередні замовлення. Втім, популярність автомобіля гарантована, так як доступність і репутація німців зроблять свою справу на ринку електрокарів.

id.3 volkswagen, autoreview

Що ж стосується амбіцій Volkswagen, то вони дійсно глобальні, оскільки до 2028 році автовиробник планує випустити 70 нових моделей електрокарів. А з 2021 року компанія розраховує виробляти за 330 тис. електромобілів у рік. Цього більш ніж достатньо, щоб захопити ринок бюджетних авто. Швидше за все, до 2028 році автомобілів з ДВС-двигуном вже не буде на ринку.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.