Платформа AnTuTu опублікувала 10-ку кращих смартфонів в середньому і флагманському сегменті, за жовтень місяць. Xiaomi більше не лідер.

Vivo NEX 3 5G, iXBT

Серед флагманів перше місце зайняв Vivo NEX 3 5G. У нього можна побачити процесор Snapdragon 855+ і в тесті брала участь версія з 8 Гб оперативної пам'яті, а також 256 Гб накопичувачем. Він набрав 482 917 балів. Схоже, ігрові смартфони вже не користуються такою популярністю, та й потужність вже не топова, так як в минулому місяці з'явився новий чіпсет, який перевершує своїх попередників.

Vivo iQOO Pro 5G, 3DNews

Після нього йде смартфон з 12 Гб оперативної пам'яті і 256 Гб накопичувачем — Vivo iQOO Pro 5G. Він обігнав OnePlus 7T набравши 481 997 балів, але при цьому в останнього 8 Гб ОЗУ, аналогічний за обсягом накопичувач і 481 784 балів. Схоже, відмінності між смартфонами мінімальні, але оптимізація ОС і роботи смартфона в цілому дає перевагу в кілька балів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дивує результат OnePlus 7T Pro в комбінації 8/256 ГБ, адже він відстав навіть від свого “молодшого” попередника з 480 902 балами. Після можна побачити ASUS ROG Phone 2 з комбінацією 8/128 Гб і 477 596 балів. П'ятірка інших смартфонів і “потужні” побратими оснащені Snapdragon 855+, це: Xiaomi Mi 9 Pro 5G, Black Shark 2 Pro, Realme X2 Pro, Meizu 16s Pro і Redmi K20 Pro Exclusive Edition.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.