Російським підводним човнам буде “ніде ховатися”, заявив представник британського військового відомства. Англія вводить на бойове чергування перший патрульний літак з супердроном на борту. Звучить круто, та й така технологія дуже ефективна, тому що ризику для життя військових попросту немає. Всю роботу над океаном буде виконувати дрон.

Літак проекту “Посейдон” вже приземлився на військово-морській базі Джексонвілл. Англійці впевнені, що їм вдалося створити унікальний комплекс, проти якого не зможуть працювати і самі сучасні підводні човни — в першу чергу, російські. Системи маскування не зможуть сховатися від камер дронов, в цьому впевнені британські військові.

Посейдон, don't Panic

Передбачається, що в програму увійдуть 9 літаків Poseidon. Вони будуть мати постійне місце базування в Шотландії. Всі дев'ять будуть введені в експлуатацію до листопада 2021 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Кожен “Посейдон” візьме на борт 129 міні-дронов, обладнаних сонарами. Вони будуть скидатися з літака в море в передбачуване місце розташування субмарин противника. Звучить дуже навіть круто, так що у підводних човнів шансів сховатися буде мінімум.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.