Напередодні великого розпродажу 11.11, AnTuTu склала списки смартфонів з найкращим співвідношенням ціна-продуктивність, в різних цінових категоріях. По суті, нам показали найбільш економічно ефективні смартфони, з точки зору продуктивності. Звичайно ж, мова піде про китайський смартфонах, які продають за копійки, і при цьому у них величезна кількість продуктивної потужності.

Топ найвигідніших смартфонів, Antutu

На скріні вище можна побачити, що перші два місця займає компанія Meizu. Першим за списком йде Meizu 16th, з комбінацією 6 Гб оперативної пам'яті і 64 Гб накопичувачем. Він був випущений ще в 2018 році і працює під управлінням Snapdragon 845. Слідом, не осіб відстаючи прилаштувався Meizu X8 з комбінацією 4/64 Гб. Третє місце зайняв і Honor 9X з набором пам'яті 6/64 Гб. Схоже, що далеко не всі смартфони 2019 року купувати вигідно.

Xiaomi CC9 Pro
Xiaomi CC9 Pro

Дивно, але продукцію компанії Xiaomi можна побачити тільки на четвертому місці. Мабуть на цьому позначилася відносна свіжість смартфонів, які з'явилися у цьому списку. Так, приміром - Xiaomi Redmi Note 8 Pro був представлений в третьому кварталі 2019 року. Відзначимо, що компанія робить акцент на камері смартфонів, так що ціна на новинки зростає тільки завдяки їй.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.