Департамент фінансових послуг Нью-Йорка запустить перевірку банку Goldman Sachs після скарг на кредитні ліміти по Apple Card, повідомляє агентство Bloomberg. Приводом для перевірки стали твіти данської програміста Давида Ханссона (David Hansson) і співзасновник Apple Стіва Возняка. Схоже, у яблучної корпорації тепер великі проблеми, так як карта не відповідає інтересам користувачів, і могла образити мільйонів користувачів.

Apple Card, Verge
Apple Card, Verge

Ханссон розповів в Твіттері, що його дружині відмовили у підвищенні кредитного ліміту по Apple Card. При цьому кредитна історія Джеймі Ханссон (Jamie Hansson) набагато краще, ніж у її чоловіка.

Повідомляється, що алгоритм працює неправильно, і можливості жінок сильно обмежені. Можливо, Apple в цьому не винна, якщо це справа рук алгоритму.

Apple Card
Apple Card

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

До претензії Ханссона приєднався співзасновник Apple Стів Возняк, який остаточно покинув компанію в 1987 році. Він заявив, що зіткнувся з такою ж проблемою: кредитний ліміт його дружини в 10 разів менше.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.