Куди тільки різні ентузіасти не намагалися встановити операційну систему Windows 10, і тепер під її управлінням запустили ще і калькулятор.

Зазначеним похвалився досягненням в Twitter користувач з ніком Sunshine Biscuit at scale. Звичайно, це звучить неймовірно, але навіть на калькуляторі вдалося запустити дану ОС, нехай це було не так вже й просто.

Windows 10, internetua

Для інсталяції він вибрав не простий калькулятор, а достатньо передову модель HP Prime Graphing Calculator, яка має кольоровий екран з роздільною здатністю 320 х 240, а також 256 МБ ОЗУ.

Схоже, навіть такої кількості оперативної пам'яті вистачило, щоб запустити ОС на пристрої.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ентузіаст пообіцяв незабаром поділитися подробицями про те, як йому все-таки вдалося запустити калькулятор під управлінням Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.