Експерти показали, як буде виглядати флагманський Galaxy A51, який буде хай і не таким крутим як Galaxy S11, але здивує користувачів своїми можливостями.

Висота корпусу 158,4 мм, ширина 73,7 мм, товщина 7,9 мм (з виступом камери 8.5 мм).

S-AMOLED дисплей 6,5-дюймовий, з вирізом вгорі для фронтальної 32 Мп камери і роздільною здатністю Full HD +. Сканер відбитків пальців швидше за все буде «захований» під дисплеєм.

Список Geekbench показав, що він буде оснащений чіпсетом Exynos 9611 і 4 Гб оперативної пам'яті. Накопичувачі 64 Гб або 128 Гб, але ось 64 Гб може бути недостатньо в 2020 році.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Samsung A51, OnLeaks

Задня панель смартфона здається зігнутою з чотирьох сторін і виконана зі скла. На ній розмістили великий модуль для чотирьох датчиків основної камери — основний датчик на 48 Мп. Компанія вміє дивувати публіку, так що камера теж буде знімати якісні знімки.

Коли новинка з'явиться на ринку - невідомо. Про ціну теж не повідомляється.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.