У США камера електрокара Tesla Model 3 зняла момент вуличної гонки зі спортивною версією бензинового купе Ford Mustang GT. Звичайно ж, удача на боці електрокара, і на це є кілька вагомих причин.

Відео сутички двох авто з'явилося в YouTube. В коментарях також зазначили, що Tesla була в комплектації Standard Range Plus (SR+), яка відрізняється від стандартної версії більш ефективним використанням акумулятора.

Якщо врахувати характеристики автомобілів, то Mustang повинен був перемогти за всіма показниками.

Максимальна швидкість Mustang GT досягає 249 км/год у порівнянні з 225 км/год для Tesla Model 3. При цьому купе від Ford здатне розігнатися до 100 км/год за 4,2 сек, тоді як Tesla версії SR+ прискорюється до тієї ж швидкості за 5,3 сек.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Tesla, 3Dnews
Tesla, 3Dnews

Правда, Tesla виграла гонку, так як розгін у електрокара відбувається набагато швидше, нехай і максимальна швидкість не така висока, як у маслкара.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.