Компанія Apple в кінці жовтня показала бездротові навушники AirPods Pro, а зараз виробник, схоже, готується до анонсу нового MacBook Pro. Схоже, заради цього ніхто не планує робити презентацію. Швидше за все, новинка з'явиться на сайті продажів, і звідти вже користувачі дізнаюся всі характеристики.

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Мова йде про 16-дюймової версії. Пристрій, за інформацією американського видання 9to5Mac, покажуть на спеціальному заході для журналістів. Воно відбудеться вже на цьому тижні. Компанія вирішила не розмінюватися на дрібниці, і випустить порівняно величезний ноутбук.

Нагадаємо, новий MacBook Pro стане найпотужнішою моделлю в лінійці. Йому приписують продуктивну “начинку”, LCD-дисплей LG з роздільною здатністю 3072×1920 пікселів, а також стартовий цінник в районі $3000. Для порівняння 15-дюймовий MacBook Pro зараз коштує від $2399.

MacBook Pro 2019
MacBook Pro 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Втім, це плата за потужний передовий процесор і найкращі компоненти.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.