У середу, 13 листопада, американська компанія Apple без презентації показала перший 16-дюймовий MacBook Pro.

Відомо, що початкова ціна не відрізняється від 15-дюймового на момент його виходу в 2018 році. Про це зазначається в релізі Apple.

На ринок новий пристрій вийде наприкінці тижня, ціна стартує від $2399 тисяч. Варто відзначити, що зараз 16-дюймовий дисплей Retina – найбільший для ноутбука Mac.

MacBook Pro
MacBook Pro

MacBook Pro отримав восьмиядерний процесор Intel Core i9 у кращій комплектації, 6 динаміків, диск SSD з максимальним об'ємом пам'яті 8 терабайт. Крім того, він підтримує більше мільярда кольорів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

MacBook Pro
MacBook Pro

Оперативна пам'ять ноутбука – до 64 гігабайт. У нього найбільший серед MacBook об'єм батареї і новітня клавіатура Magic Keyboard, яка, як обіцяє компанія, дозволить швидко, зручно та тихо набирати текст. Спеціальна клавіша Escape дозволить швидко перемикатися між режимами і видами.

Нагадаємо, що в мережі показали концепт слайдера від Apple iPhone Slide Pro.

Як повідомляв портал Знай.uа, користувачі iOS 13 зіткнулися з черговим багом: iPhone зливає паролі.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Apple випустить "розумні окуляри", які назавжди змінять iPhone.