В мережі розійшлося інша думка з приводу зареєстрованого патенту компанією Sony – це не картриджі, а знімні SSD-диски. До такого висновку прийшли фахівці IT-сайту Letsgodigital. Схоже, компанія вирішила не морочитися з приводу розширення пам'яті на консолі. Враховуючи, що деякі ігри мають обсяг в 200 Гб, навіть простору на 1ТБ для середньостатистичного геймера буде катастрофічно мало.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Як відомо, Play Station 5 буде мати оптичний привід з можливістю відтворення дисків Blu-ray до 100 Гб.

В Letsgodigital вважають, що внутрішня складова даного пристрою – твердий накопичувач. При чому логічно оснастити PS 5 подібним функціоналом через початкової вартості. Подивимося, як буде працювати ця система насправді, але ми про це дізнаємося ближче до 2020 року.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Початкова ціна Play Station 5 називається в діапазоні 500-850 євро.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.иа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.иа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.