Незважаючи на оголошену раніше дату “похорону” мобільної версії Windows, компанія Microsoft випустила оновлення програмного забезпечення для смартфонів під управлінням завершує свій життєвий цикл операційної системи. Апдейт торкнувся практично всі ключові елементи прошивки. Втім, компанія не планує оновлювати ОС далі. Корпорація вирішила зробити сюрприз користувачам, оновивши практично повністю вже існуючу прошивку.

Windows Mobile
Windows Mobile

Новий патч під кодовим номером KB4522811 включає “заплатки” для усунення критичних вразливостей в операційній системі Windows 10 Mobile і деяких системних додатках. Оновлення зачіпає служби Windows App Platform, Microsoft Graphics Component, Windows Input and Composition, Windows Fundamentals, Windows Cryptography і Windows Virtualization, браузер Microsoft Edge, а також інші сервіси. Всі ці сервіси отримали додатковий захист від вразливостей, але ось підтримуватися далі вони вже не будуть.

Microsoft
Microsoft

Найімовірніше, апдейт стане останнім для операційної системи - підтримка Windows 10 Mobile закінчується 10 грудня поточного року. Повідомляється, що компанія більше не буде займатися розробкою або підтримкою ОС.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.