Компанія Xiaomi випустила портативний акваріум, який можна встановити як вдома, так і в офісі. Дизайн пристрою не передбачає часту заміну води. Звучить дуже круто, щоб бути правдою. Втім, Xiaomi вміє дивувати публіку.

Акваріум Xiaomi, Gizmochina

Система фільтрації пристрої самостійно видаляє з води нітрати та інші відходи. Очищення проходить у чотири етапи, під час яких елементи фільтра вбивають потенційно небезпечні для риби бактерії. Враховуючи, що цінник всього в 43 долари, ця новинка стане доступною абсолютно для кожного. Головне не забути вчасно погодувати рибок або інших живих істот.

Акваріум Xiaomi, Gizmochina

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.